Affärsområde

Arkitektur

Inom den här nischen arbetar vi ofta med arkitekter och ljusdesigners. Ambitionen är att vara med på ett tidigt stadium och följa vår partner genom hela processen och fungera som en stark support under projektets gång.

Förutom armaturer erbjuder vi bland annat apparatskåp med installerad elektronik, drivdon och styrsystem med programmering. Vid behov bistår våra medarbetare också med dimensioneringar och ljusberäkningar.

Designfilosofi

Det är mestadels så att armaturen är en del av designen, oftast inte det centrala utan ett snyggt och kreativt sätt för att lyfta fram färg och form så tilltalande som möjligt. En betydelsefull faktor är färgtemperaturen som används för att framhäva känslan i arkitekturen.

Hållbarhet

Genomgående väljer vi hög kvalitet på materialet, vilket givetvis är naturligt med tanke på de kunder vi har och de projekt vi levererar till. Materialvalen handlar ju väldigt mycket om funktion och att kunna garantera lång livslängd även när det gäller tekniken i alla dess former.

Kundanpassing

För oss gäller det att vara lyhörda och kunna anpassa våra lösningar efter önskemålen från arkitekter och ljusdesigners. Det handlar om färg, form, optik och varierande färgtemperaturer. Samma flexibilitet gäller givetvis såväl styrsystem som kompletta apparatskåp.

Besök våra partners hemsidor nedan för fullständigt sortiment