Affärsområde

Koncept

Det här är en bred målgrupp med starkt skilda verksamheter och varierande behov. Beställarna finns inom såväl stat och kommun som hos byggherrar, där vi samarbetar med arkitekter och ljusdesigners.

Ofta behövs vår kompetens genom hela projektet. Bland alla de koncept som vi erbjuder finns alternativ för handledarsystem, simhallar, museum, hamnar, sporthallar, flygplatser, broar, kyrkor, GC-vägar, tunnlar och Smart City.

Med andra ord, både djup och bredd.

Funktionalitet

Det här är ett samlingsbegrepp för mångfald och flexibilitet i sortimentet. Avsikten är att kunna erbjuda produkter som passar de mest skiftande verksamheter, såväl när det gäller armaturer som styrning. Vi arbetar med monokroma färgtemperaturer, tunable white och RGBW.

Lösningsorienterat

De flesta av de projekt vi är inblandade i kräver stor lyhördhet och lång erfarenhet. Det gäller inte bara att kunna erbjuda ett brett sortiment av standardprodukter med stor variation av armaturer utan även om möta beställarnas önskemål på ett kreativt sätt.

Sortiment och partners.

Med det breda sortimentet hos våra partners, kan vi tillgodose de flesta önskemål och varianter som kunderna kräver. Vi kan vara en totalleverantör i de flesta projekt och koncept. Flexibiliteten när det gäller produkter och kvalificerade partners gör oss till en pålitlig aktör inom det segment där vi verkar.

Koncept inom olika områden

Tillsammans med Vadsbo och Casambi erbjuder vi marknadens bästa armaturer så väl som världens snabbast växande digitala belysningslösning. Vi utför all planering, vi förprogrammerar produkterna och vi skräddarsyr belysningens funktioner för just ert projekt. Allt med komplett Startklar-dokumentation.

Startklar är hjälp hela vägen, från planering till installation. Startklar säkrar hög kvalitet och utlovat slutresultat i ditt trådlösa smarta projekt.

Casambi trådlösa ljusstyrningslösning har sedan 2011 revolutionerat belysningsmarknaden över hela världen och för alltid förändrat synen på standardprotokoll. Idag är det Europas snabbast växande belysningslösning.

Casambi trådlösa ljusstyrningslösning har sedan 2011 revolutionerat belysningsmarknaden över hela världen och för alltid förändrat synen på standardprotokoll. Idag är det Europas snabbast växande belysningslösning.

Kyrkorummet, som inte sällan huserar i äldre K-märkta byggnader, står inför spännande utmaningar när det kommer till belysning. Trådlös belysningsstyrning kommer väl på sin plats där minsta möjliga ingrepp i den fysiska miljön är ett krav

Allt är integrerbart i Casambi så självklart kan de traditionella armaturerna fortsätta brukas i omgivningarna.

Besök våra partners hemsidor nedan för fullständigt sortiment