Affärsområde

Koncept

Det här är en bred målgrupp med starkt skilda verksamheter och varierande behov. Beställarna finns inom såväl stat och kommun som hos byggherrar, där vi samarbetar med arkitekter och ljusdesigners.

Ofta behövs vår kompetens genom hela projektet. Bland alla de koncept som vi erbjuder finns alternativ för handledarsystem, simhallar, museum, hamnar, sporthallar, flygplatser, broar, kyrkor, GC-vägar, tunnlar och Smart City.

Med andra ord, både djup och bredd.

Funktionalitet

Det här är ett samlingsbegrepp för mångfald och flexibilitet i sortimentet. Avsikten är att kunna erbjuda produkter som passar de mest skiftande verksamheter, såväl när det gäller armaturer som styrning. Vi arbetar med monokroma färgtemperaturer, tunable white och RGBW.

Lösningsorienterat

De flesta av de projekt vi är inblandade i kräver stor lyhördhet och lång erfarenhet. Det gäller inte bara att kunna erbjuda ett brett sortiment av standardprodukter med stor variation av armaturer utan även om möta beställarnas önskemål på ett kreativt sätt.

Sortiment och partners.

Med det breda sortimentet hos våra partners, kan vi tillgodose de flesta önskemål och varianter som kunderna kräver. Vi kan vara en totalleverantör i de flesta projekt och koncept. Flexibiliteten när det gäller produkter och kvalificerade partners gör oss till en pålitlig aktör inom det segment där vi verkar.

Koncept inom olika områden

Vi har startat ett samarbete med Casambi/Vadsbo för att kunna erbjuda både armaturer och ett smart trådlöst styrsystem till er belysningsanläggning.

Vi utför planering och lämnar över ert projekt med ”startklar” dokumentation.

Besök våra partners hemsidor nedan för fullständigt sortiment