Kungsbacka Lighting

Om oss

Starka relationer och starka varumärken är navet i vår filosofi.

Målet är att vara en självklar, samhällsbyggande aktör inom belysning på den svenska marknaden, framförallt med fokus på LED. Genom att ha byggt kompetens med välkända, europeiska partners och leverantörer kan vi erbjuda en mix av högkvalitativa och spännande produkter. Lägg därtill lång erfarenhet inom branschen och teknikorienterade medarbetare med stor marknadskännedom i kombination med ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Så här långt har det givit oss förutsättningar för breda och viktiga samarbeten inom sektorer som arkitektur, industri och infrastruktur. Våra affärsområden inbegriper också speciellt riktade koncept inom ett flertal branscher.

Med andra ord, är du intresserad av lysande affärer, så är vi beredda.

Teknisk kompetens

För varje affärsområde samarbetar vi med experter och kunniga människor i arbetet att skapa optimala lösningar. Vår kunskap och erfarenhet grundar sig på lång tid i branschen och medarbetare med teknisk kompetens inom installation och el. På så sätt blir det enklare att både förstå och föreslå.

Kvalitetsfilosofi

Redan från början gjorde vi ett medvetet val när det gäller produkternas kvalitet. Genom att vi arbetar med kända varumärken i branschen kan kunderna känna sig trygga i varje projekt. Alla våra partners har sin bas och verksamhet i Europa och även de har en uttalad kvalitetsfilosofi.

Korta beslutsvägar

Våra arbetsdagar är lika spännande som hektiska. Oavsett storleken på ett projekt, så krävs det ofta snabba beslut och besked. Därför är det en fördel att vår organisation är platt med korta beslutsvägar mellan försäljning, ledning och support. Vi är både rörliga och snabbfotade.

Besök våra partners hemsidor nedan för fullständigt sortiment