Partners

Instalighting GmbH

Ett tyskt företag med ett brett sortiment för både interiöra och exteriöra anläggningar, där man använder en LED-teknologi som är state-of-the-art.
Den kännetecknas av extremt hög effektivitet, genomgående hög kvalitet och elegant design. Utomhusarmaturerna är robusta och väl anpassade för svenskt klimat. Armaturer, drivdon och styrsystem tillverkas i egen regi. Företaget är även världens största KNX-producent.

Besök www.instalighting.de

Hess

Ett tyskt bolag som står bakom citybelysning, bland annat Smart City (WiFi), kamera, högtalare osv. Sortimentet är omfattande och du kan välja RAL (standard) utan extra kostnad för till exempel pollare och stolpar med el och vatten. Företaget har också bänkar med mobil laddning, papperskorgar och träskydd med samma ytfinish som stolparna.

Besök www.hess.eu

Vulkan

Ett tyskt bolag med framstående teknik och hög kvalitet på produkterna. Bland annat har man bra och anpassad Citybelysning för mindre stadsgator och GC-vägar. Vid önskemål från kunderna finns såväl ZHAGA som NEMA och en stor variation inom optik.

Besök www.vulkan.eu

Wila

Företaget är framförallt kända för Puck XT, en liten belysningspuck, som passar för nya och befintliga handledare/ledstänger. Den har 124 lm/W, med olika optik och för rund eller platt handledare. Detta innebär att man kan minska energiåtgången med upp till 30%.

Besök www.wila.co.uk

Luce & Light

Luce & Light är ett italienskt teknikföretag som valt att specialisera sig på LED-belysning och tillverkning. De är kända för sitt breda sortiment av armaturer med stort fokus på optik och linser för att styra och rikta ljuset.
Företaget har en slutkontroll på samtliga armaturer som skickas för leverans. L&L har patent på EPS och IPS som skyddar armaturer mot polaritetskifte och nätspikar upp till 48Vdc. IPS har dessutom skydd mot vatteninfiltration via kabeln.

Besök www.lucelight.it

Watervision

”Seeing is believing”. Företaget är holländskt och har fokuserat sin verksamhet på armaturer under vatten. Produkterna används framförallt i simhallar, SPA, äventyrsbad och pooler. Bland annat marknadsför man Kelvin- och Nanopower armaturer, som minskar energiåtgången, sparar antal armaturer i projektet och dessutom ger lägre installationskostnad.

Besök www.watervision.co.uk

Sammode

Det här franska bolaget tillverkar produkter som lämpar sig för extrema miljöer, där det krävs höga IP-klasser. Sortimentet är dessutom efterfrågat och uppskattat av arkitekter i olika sammanhang, Listan över användningsområden kan göras lång; tunnlar, bagerier, matproduktion, pappersmassetillverkning, industri osv. Dessutom till projekt, där man vill framhäva industridesignen.

Besök www.sammode.com

Hoffmeister

Ett tyskt bolag som har bra CRI och SDCM. Företaget fokuserar bland annat på linsteknik som lämpar sig väldigt bra för projekt, där man har höga krav på ljusteknik. Såväl inomhus- som utomhusprodukter präglas av väldigt hög kvalitet. För projekt där det krävs har vi upp till C5 Korrosionsklass.

Besök www.hoffmeister.de

Sill

Det här bolaget har sin verksamhet i Tyskland och arbetar framförallt med armaturer för utomhusbruk. Produkterna är kända för hög kvalitet på belysning för höga höjder som dessutom ger en jämn lx-matta på stora ytor. Sortimentet används bland annat. till projekt för broar och fasader.

Besök www.sill-lighting.com/

Vadsbo LightTech AB

Vadsbo LightTech utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för stora och smarta projekt. De har arbetat tillsammans med grossister, elektriker och armaturtillverkare i över 20 år och är en känd kompis inom ljuslösningar, dimring & LED. Främsta fokus ligger på Europas just nu snabbast växande trådlösa belysningsstyrning – Casambi – som Vadsbo är certifierad partner för på den svenska marknaden.

Besök www.vadsbo.net